js_maj08_001_282px

 

 

Er bare så glad i dag. Min fantastiske hoppe har endnu engang givet mig en fantastisk lektion i hvad „mindpower“ kan gøre.

Vi har haft et par mildest talt kedelige og sure dage på det sidste, og jeg har vist ikke være særlig pædagogisk eller leder-agtig overfor hendes ”hoppe-udfald”. Ørene ned af nakken, pisken med halen, kasten med hovedet – gaaab jeg bliver så træt af at se på det. Jeg ville jo bare have en volte eller to i roligt trav. Men nej, det passede ikke damen. Jeg blev sur og så var den session jo ligesom slut. Og min dag var ødelagt. Senere på dagen tænkte jeg over, hvorfor i alverden jeg var så muggen, og så huskede jeg det. ”Skænderiet” med hoppen havde sat sig i kroppen, det varede hele dagen og jeg ærgrede mi

Så i går besluttede jeg mig for at være totalt overskuds-agtig overfor hende. Masser af ros, ingen tolkning af hende når hun vendte hovedet væk eller ikke lige var soft som jeg ville have, men tålmodig venten og totalt overgearet ros når hun gav bare det mindste. Og surprise surprise – hun overgik sig selv totalt i træningen og var bare for god. Nu havde jeg en dejlig dag og var i godt humør helt til jeg gik i seng. Og som om det ikke var nok så fortsatte succesen i dag.

What power de har de smukke bæster!

Eller er det i virkeligheden os selv mons tro?

 
 
 
 
Mobil: 20 99  12 13 · Email: jasmin@naturalhorse.dk
 

Vi har 4 gæster online

Webdesign: www.artbeing.dk · Mange fotos: Jane Pedersen
Copyright © 2009-20 NATURAL HORSE, Jasmin Schacht. Alle rettigheder reserveret