js_maj08_001_282px

 

 

Efter mange års arbejde med heste og mennesker, er jeg blandt andet kommet frem til at det er os der kan lære noget af hestene og ikke omvendt.

Derfor har jeg uddannet mig som coach (hos Manning Inspire og Pathfinder) for at kunne tilbyde noget mere målrettet undervisning/coaching, især for erhvervsledere der gerne vil i bedre kontakt med deres naturlige lederegenskaber, da det er noget som hestene i høj grad kan bidrage til.

Hestene er født til at følge en leder. De vælger ikke nødvendigvis den mest autoritære, men den der kan skaffe føde og vand og holde orden i flokken uden unødvendigt stress. Ved at finde frem til din individuelle power som leder vil du opleve hvordan du kan få et solidt samarbejde med hestene.

Gennem øvelser fra jorden får du mulighed for at arbejde med temaer som:

Nærvær

Grounding

Centrering

Fordybelse

Personligt rum

Opmærksomhed

Hvem leder hvem?

Gensidig respekt og tillid

Balance, fysisk og mentalt

Tro på at tingene kan lade sig gøre

Det skal også være sjovt – er det det?

Bevidsthed om, og brug af kropssprog

Fokus og vejrtrækning, det er ren magi….

Harmoni – bl.a. mellem dig og din intention

Tænk ”ud af boksen”, lær at finde på/se alternative muligheder

Tålmodighed, lær dit temperament at kende - fordele og ulemper…


Det er min erfaring at langt de fleste mennesker gerne samarbejde. Vi vil have et rart og let liv, hvor det er let af forstå hvad der kræves af os, og vi er i harmoni og balance med omgivelserne. Et liv hvor evt. udfordringer bliver opfattet som muligheder for udvikling og læring og ikke som problemer.

 Gennem arbejdet med hestene kan vi komme tættere på disse kvaliteter og få dem integreret i vores personlighed på en ny og spændende måde.

Sted

Kurserne kan enten finde sted på Norddjursland, i Farum på Sjælland, eller for den ultimative oplevelse i Midtsverige – midt ude i de store svenske skove. Vi har heste og faciliteter til at lave én til fem dages kurser.

Kontakt Jasmin for mere information og priser.

 
 
 
 
Mobil: 20 99  12 13 · Email: jasmin@naturalhorse.dk
 

Vi har 2 gæster online

Webdesign: www.artbeing.dk · Mange fotos: Jane Pedersen
Copyright © 2009-20 NATURAL HORSE, Jasmin Schacht. Alle rettigheder reserveret