js_maj08_001_282px

 

 

Jeg kører til dig og underviser. Hvis du bor i østjylland kan vi evt. lave aftale om at du kommer til mig engang i mellem, men som udgangspunkt kommer jeg til dig og din hest.

Pris
350 kr. pr. session (en lille time) + kørsel
(ca. 3,- kr. pr. km for enkelttimer).
5 sessioner klippekort: 1500,- kr.

500 kr. pr. session for 2-3 deltagere + kørsel
5 sessioner klippekort: 2250,- kr.

Undervisning i Horsemanship

Jeg underviser ud fra det jeg har lært og som jeg mener er godt horsemanship. Det er ikke efter nogen bestemt metode. Jeg har efterhånden mange års erfaring med at træne heste og mennesker ud fra disse overbevisninger. Jeg bruger forskellige måder at træne den enkelte på. Det er min erfaring at ikke to heste eller mennesker er ens. Derfor bruger jeg ofte coaching i undervisningen for at finde frem til hvad der netop er mest givende for dig og din hest lige nu.

Som regel starter vi fra jorden og laver øvelser i kontakt og samarbejde. Dette foregår med hesten løs eller i grime og reb. Når der er etableret en god kontakt kan undervisningen fortsætte evt. med arbejde i lange liner, i sadlen, eller hvad du nu måtte ønske. Ideen er at I udvikler jer sammen og bevæger jer mod et fælles mål. Om det er dressur, western, spring, skovtur eller noget helt andet er ikke så vigtigt. Det jeg kan hjælpe med er at finde en stærk fælles rytme så i kan komme videre sammen.

Før du starter med at træne din hest til at blive mere nærværende og harmonisk skal du være sikker på at han/hun har det fysisk godt.

Hesten skal passes med sko/beskæring – tandraspning – ormekur, når det behøves – dyrlæge – foder mm. Ofte oplever jeg at nogle folk der henvender sig til mig ikke har været hele vejen rundt først. Hvis du har et problem med din hest er det vigtigt at kigge på alle de udenoms faktorer først og fremmest.

Har din hest ondt i tænderne eller skarpe tandspidser?
Så kan det gøre ondt at gå i samling, spise, have bid i munden, få grime på, springe an i galop og meget mere...

Har din hest ondt i ryggen, nakken, benene?
Så kan det gøre ondt at få sadel og rytter på, at gå langsomt/hurtigt, lave overgange, at gå gennem en dør hvor den skal bøje sig, osv.

Har din hest orm?
Får du tjekket din hest mindst 2 gange om året og behandlet den hvis den trænger?

Får din hest det rigtige foder?
Ellers kan den være utidig, tvær, alt for energisk, voldsom, anspændt, fræk og meget mere. Der er rigtig mange heste, der af uvidenhed, får forkert, for lidt, for meget og eller for potent foder. Få professionel hjælp fra en af de gratis professionelle foderrådgivninger rundt om i landet, og giv din hest lige netop det den har brug for. Hverken mere eller mindre.

Hvis hesten har ondt, eller er i en eller anden ubalance, er det ikke megen nytte til at forsøge at træne den. Langt de fleste heste jeg mødt som har problemer med deres rytter – og omvendt – har ondt et sted. Ved at få hesten undersøgt og behandlet af en professionel heste-kiropraktor, dyrlæge eller anden professionel behandler, kan man tit løse problemet. Ofte overtager hesten rytterens ømheder/skavanker, så vi har også et stort ansvar som ryttere for at holde os i god form og balance så godt vi kan.

Når du er sikker på at hesten (og du selv) er i så god form som muligt rent fysisk, er I klar til at gå videre i træningen og komme nye og spændende steder hen sammen.

 
 
 
 
 
Mobil: 20 99  12 13 · Email: jasmin@naturalhorse.dk
 

Vi har 3 gæster online

Webdesign: www.artbeing.dk · Mange fotos: Jane Pedersen
Copyright © 2009-20 NATURAL HORSE, Jasmin Schacht. Alle rettigheder reserveret